Kivi- ja maa-ainesmyynti

Kivi- ja maa-ainesmyyntiä kaikkeen tarpeeseen

Muttilaisen Kuljetus Oy on kivi- ja maa-aineksen myyntiin ja kuljetukseen erikoistunut yritys Joutsasta. Myymme ja toimitamme kalliomurskeet, luonnonsorat, hiekat ja mullat Joutsan ja Hartolan kiviainesalueiltamme, Kangasniemen, Pertunmaan, Sysmän ja Luhangan lisäksi myös muualle Itä-Hämeen lähialueille.

Kalliomurskeet ja kivimurskeet

Tien tai pihan tai rakennuksen pohjatyöt alkavat pintamaan poistolla ja mahdollisen maa-aineksen vaihdolla. Jos maa-aines on routivaa ja huonosti kantavaa, se kannattaa korvata karkealla kalliomurskeella. Kalliomurskeen alle laitetaan kangas estämään murskeen ja pohjamaan sekoittuminen.

Karkea kalliomurske pohjalle, väliin hienompi kalliomurske tai kivimurske ja lopuksi asennushiekkaa tai kivituhkaa pintamateriaalin alle, esim. laatoitukset.  Maa-aineksien tiivistys kerroksittain. Määrät riippuvat kuormituksesta ja pohjamaan laadusta. Tarvittaessa eristelevyillä voidaan vähentää routimista. Kysy lisää ammattitaitoiselta henkilökunnaltamme!

Laajentuneiden kiviainespisteidemme myötä pystymme vastaamaan suurempaankin kysyntään. Toimimme tarpeen mukaan yhteistyössä paikallisten toimijoiden kanssa.

Toimitamme kiviainekset perille tai voit tulla noutamaan ne kiviainesalueilta sovitusti.

Ota yhteyttä ja kysy tarkemmin kiviainesmyynnistämme!